Vastgoed financieren zonder bank

Graag uw vastgoed financieren zonder bank? Maak dan kennis met de adviseurs van DCMF. Als specialist in kortlopende vastgoedfinanciering hebben wij al veel vastgoedprojecten succesvol gerealiseerd. Hierbij is altijd ons uitgangspunt: denken in mogelijkheden, niet in risico’s. We doen niet aan moeilijke en ellenlange processen, maar schakelen snel en trekken samen met u op. Zo komen wij tot de beste financieringsoplossing voor ieder project.

Doe de Quickscan Gratis adviesgesprek

Als particulier of ondernemer bankvrij vastgoed financieren? Het is mogelijk bij DCMF. Wij zijn gespecialiseerd in kortlopende financiering voor verbouw, transformatie en nieuwbouw. Aankloppen bij banken voor een vastgoedfinanciering hoeft niet meer. U kunt bij ons terecht, vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

Kortlopende vastgoed financiering

DCMF heeft zich toegelegd op het financieren van vastgoed voor een korte periode. De maximale looptijd van een lening bedraagt 18 tot 24 maanden. We financieren dus vastgoedprojecten. Als het project klaar is, wordt het verkocht of geherfinancierd. Op die manier kan onze lening dan worden afgelost.

Typen vastgoedfinancieringen

Wij bieden de volgende financieringen aan:

Voor elke situatie zoeken onze financierings specialisten samen met de vastgoedondernemer naar de beste oplossing. Alle vastgoed financieringen die we verstrekken zijn dan ook maatwerk. Geen enkele situatie is namelijk hetzelfde.

Klik hieronder om een aantal voorbeelden te bekijken van projecten die we hebben gefinancierd.

Onze projecten

Wat mag u van ons verwachten?

  • Wij zijn snel. U krijgt dus snel inzicht of wij uw project financieren en u weet waar u aan toe bent;
  • Wij zijn duidelijk: we geven duidelijk aan onder welke voorwaarden we uw vastgoed kunnen financieren. Ook als we geen lening verstrekken geven we dat duidelijk aan;
  • De maximale lening bedraagt 75% van de actuele waarde van het vastgoed;
  • Uw vastgoed financiering is binnen twee weken geregeld;
  • We kunnen uw project ook financieren als nog niet alle vergunningen rond zijn.
Doe de quickscan

Van plan naar financiering van uw vastgoed in 5 stappen

De financiering van uw vastgoed voltooien we in 5 stappen. Een duidelijk stappenplan bevordert de snelheid, en snel handelen is ons uitgangspunt. Als de nood aan de man is, kunnen we binnen 1-2 weken tot een financieringsoplossing komen.

Aanvraag

We bekijken uw aanvraag met onze kennis van de markt én de regio. Onze vastgoedspecialisten maken een berekening. U ontvangt dan binnen 2 dagen een thermsheet met een indicatieve aanbieding.

Termsheet

Hierin vindt u onze bevindingen, de hoogte van de financiering en de tarieven. Daarnaast geven we aan welke documenten we minimaal van u nodig hebben voor de vastgoed financiering.

Documentatie

We verzamelen de benodigde documenten. Van taxatierapport en bouwbegroting tot koopcontracten en eigendomsbewijs. Vervolgens stellen we een offerte op.

Offerte

Als de papieren in orde zijn, maken we een definitieve offerte op. Wanneer de handtekeningen zijn gezet kunnen de stukken naar de notaris.

Gelden uitkeren

Na de ondertekening bij de notaris, boeken we de gelden over. Nu is de deal gesloten.

Plannen realiseren?

Neem contact met ons op

Het aflossen van de lening

Ook bij bankvrij financieren dient u de lening af te lossen. Omdat het een kortlopende financiering betreft, moet de lening binnen een bepaalde periode worden afgelost. Dat gebeurt vaak op 2 manieren:

  1. Verkoop van de appartementen of woningen die zijn gerealiseerd. Met de verkoopopbrengst wordt onze vastgoedlening afgelost.
  2. Herfinancieren van de lening door het afsluiten van een beleggingsfinanciering. Er zijn veel partijen in de markt die graag vastgoed financieren als het project gereed is en eventueel ook al verhuurd is. Door herfinanciering bij een andere partij te regelen, bijvoorbeeld een buy-to-let financiering, kan onze lening worden afgelost.

Vastgoed kopen zonder bank? Doe een aanvraag bij DCMF

Wilt u graag uw vastgoed financieren zonder de bemoeienis van een bank? Kom dan in contact met dé expert in kortlopende vastgoedfinancieringen: DCMF. We trekken graag samen met u op om tot de beste financiering te komen. Start nu met het aanvragen en vul het aanvraagformulier in op onze website of doe de quickscan om te toetsen of uw aanvraag past..

Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar voor overleg en om vragen te beantwoorden. Ons telefoonnummer is 020 719 7197.

Aanvraag vastgoed financiering

Met onze aanpak zetten we frustratie
om in positieve energie

Ook voor ons is ‘nee’ weleens een antwoord. Maar wij denken vooral in oplossingen en waardecreatie. Dus financieren we ook risicovollere, moeilijkere projecten. Tegen concurrerende tarieven.

Geen stropdassen of moeilijke brillen. Duidelijk. Snel. Betrouwbaar. En ondernemend. Zo doen we ons werk als de beste.

Gewoon en standaard zitten niet in ons pakket. Wij kijken eerlijk naar uw plan. En zorgen voor de beste oplossing voor elk goed project.

Van kansen naar
gerealiseerde projecten

Poederoijen
Liquiditeit vrijmaken voor afbouw en nieuwe aankoop

Via een adviesorganisatie werden wij gevraagd een project ontwikkelaar bij te staan in de financiering. De klant had veel posities ingenomen en er was behoefte aan extra liquiditeit. Op een in aanbouw zijnde 2-onder-1 kapwoning die volledig uit eigen middelen was gefinancierd, hebben we 75% verstrekt van de actuele waarde met een bouwfinanciering voor de afbouw. Met de vrijgekomen middelen was de ontwikkelaar in staat een volgend project op te pakken.

Hengelo
Aankoop 3 appartementen voor belegging in nieuwbouwproject

De aanvrager, een ervaren vastgoed belegger, wilde in een nieuwbouw project drie appartementen aankopen als belegging voor zichzelf en heeft ons gevraagd of wij de aankoopsom en bouwkosten kunnen financieren. Na bestudering van de plannen hebben we de financiering verstrekt, 75% van de aankoopsom en 100% van de bouwkosten. Nadat de appartementen gereed zijn zullen ze voor de lange termijn worden geherfinancierd bij een andere geldverstrekker.

Vlijmen
Ontwikkeling 7 appartementen met commerciële units

Via een intermediair kwam de vraag of we een nieuwbouwproject konden financieren van woningen met op de begane commerciële ruimten. Gezien de goede locatie en de sterke vraag naar commerciële units in deze gemeente hebben we 50% gefinancierd voor de aankoop van de grond en 100% van de bouwkosten. Na gereedkomen van het project worden de commerciële units verkocht en een aantal appartementen als belegging aangehouden.

Antwoorden op
veelgestelde vragen

Verstrekken jullie ook beleggingsfinancieringen

Nee, wij verstrekken alleen leningen voor de korte termijn, vaak voor de duur van het project (verbouwing, renovatie, nieuwbouw, transformatie)

Financieren jullie alleen woningen

Voor ons is het van belang dat de eindbestemming wonen is. We kunnen dus bijvoorbeeld ook een kantoorpand financieren dat wordt verbouwd naar appartementen. Of andere typen vastgoed die naar wonen worden getransformeerd. Ook is het mogelijk om een combinatie van commercieel vastgoed en wonen te financieren. Het hoofdbestanddeel van het object moet dan wel wonen zijn.

Moeten de vergunningen rond zijn voor financieren

Het is niet noodzakelijk dat vergunningen al zijn verkregen voor financiering. Wel moet de bestemming van het pand dat wordt aangekocht wonen zijn. We kunnen dan de aankoop financieren en, nadat de vergunningen rond zijn, ook de verbouwing.

Kan ik meer financieren dan 75% van de waarde

De maximale verstrekking bedraagt 75% van de huidige waarde. Als er meer financiering nodig is kan dat door bijvoorbeeld financiering te verstrekken op andere onderpanden.

Kan iedereen een financiering aanvragen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ervaring hebben met beleggen of ontwikkelen van vastgoed. Als deze ervaring aanwezig is kan iemand bij ons een financiering aanvragen.

Waarom publiceren jullie geen vaste rente tarieven

Iedere financiering die wij verstrekken is maatwerk omdat geen enkel project hetzelfde is. Daarom kennen wij ook geen standaard tarief. Bovendien is het tarief afhankelijk van de looptijd, bevoorschotting en type vastgoed.

Financieren jullie op basis van de koopsom of de getaxeerde waarde

We financieren op basis van de laagste van deze twee waarde begrippen. Als het pand langer dan 1 jaar in bezit is kunnen we uitgaan van de actuele waarde.

Zijn jullie concurrenten van banken

Net zoals banken financieren wij vastgoed. Vaak zijn wij complementair aan banken omdat zij liever geen kortlopende vastgoed projecten financieren. Dat stuk pakken wij dan op en de herfinanciering kan dan door een bank worden gedaan.

Hoe lang duurt het om een lening af te sluiten bij DCMF

Als u beschikt over een recent taxatierapport van het object, dan kan de lening doorgaans binnen 1 tot 2 weken verstrekt worden.

Wat bedoelen jullie met “exit”

Omdat onze leningen een maximale looptijd hebben van 18 maanden dient bij de verstrekking al duidelijk te zijn hoe de lening straks wordt afgelost. Dit kan bijvoorbeeld door verkoop of door herfinanciering bij een bank. Deze aflossing noemen wij “exit”

Wat voor een bedragen financieren jullie

Onze leningen liggen tussen de EUR 100.000 en EUR 3.000.000. Hogere bedragen zijn mogelijk maar dat gebeurt dan altijd in overleg.

Financieren jullie door heel Nederland

Ja, wij sluiten geen gebieden uit en verstrekken leningen door heel Nederland

Zijn jullie een crowdfunder

Wij zijn geen crowdfunder. De funding voor DCMF komt van een aantal grote beleggingsfondsen.

Is DCMF een buitenlandse geldverstrekker

Wij zijn een volledig Nederlandse geldverstrekker die de afgelopen 5 jaar meer dan 1,2 mrd euro aan Nederlandse vastgoed aanvragen heeft behandeld. Inmiddels zijn meer dan 450 vastgoed projecten door DCMF gefinancierd.

Waar kan ik terecht met een klacht

Bij DCMF vinden we het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Bent u niet tevreden en heeft u een klacht, laat het ons dan weten. Mail uw klacht naar legal@dcmf.nl.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen tot een goede oplossing te komen.

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een ontvangstbevestiging. Wij streven ernaar om uw klacht binnen 4 weken te behandelen. Wij informeren u per e-mail over de afhandeling.

Heeft u toch nog een vraag?

Laat het ons weten. We komen snel met een antwoord. Zodat u vlot weer verder kunt.

Bel 020 719 7197

Vraag onze experts

Van creëren naar realiseren

Bel met onze adviseurs: 020 719 7197
Start uw aanvraagOnze experts