Ook voor een afwijkend project kennen we een afdeling acceptatie

Van overbruggingsfinanciering tot financiering voor een transformatie of nieuwbouwproject.

Wij zien uw kansen
als een uitdaging

En trekken graag samen met u op om tot de beste financiering te komen. Want als we in een project geloven, maken we risico’s hanteerbaar en vinden we een oplossing. Inmiddels hebben we al ruim 450 projecten succesvol gefinancierd

Amsterdam
Aankoop en verbouwing

Voor een ervaren vastgoedondernemer hebben wij 75% van de aankoop en 100% van de verbouwingskosten gefinancierd. Hiermee kon hij het appartement op de 2e en 3e verdieping aankopen en volledig strippen en renoveren. Het appartement werd turn-key verkocht. Door de renovatie steeg de m2 prijs met ruim 50% waardoor een mooi rendement werd gemaakt in een aantal maanden.

Poederoijen
Liquiditeit vrijmaken voor afbouw en nieuwe aankoop

Via een adviesorganisatie werden wij gevraagd een project ontwikkelaar bij te staan in de financiering. De klant had veel posities ingenomen en er was behoefte aan extra liquiditeit. Op een in aanbouw zijnde 2-onder-1 kapwoning die volledig uit eigen middelen was gefinancierd, hebben we 75% verstrekt van de actuele waarde met een bouwfinanciering voor de afbouw. Met de vrijgekomen middelen was de ontwikkelaar in staat een volgend project op te pakken.

Hengelo
Aankoop 3 appartementen voor belegging in nieuwbouwproject

De aanvrager, een ervaren vastgoed belegger, wilde in een nieuwbouw project drie appartementen aankopen als belegging voor zichzelf en heeft ons gevraagd of wij de aankoopsom en bouwkosten kunnen financieren. Na bestudering van de plannen hebben we de financiering verstrekt, 75% van de aankoopsom en 100% van de bouwkosten. Nadat de appartementen gereed zijn zullen ze voor de lange termijn worden geherfinancierd bij een andere geldverstrekker.

Deventer
Overbrugging op een appartement

Via een intermediair kwam het verzoek bij ons binnen om voor de klant een overbrugging te regelen. De klant, een actieve vastgoedondernemer, had een onbelast appartement in bezit dat verhuurd was. Hij was bezig om 2 andere appartementen te verbouwen en had daarvoor wat extra geld nodig. Wij hebben een financiering van 75% verstrekt op het verhuurde appartement. Nadat de andere 2 appartementen gereed waren zijn ze verkocht en uit de opbrengst is onze lening afgelost.

Dordrecht
Overbrugging om snel te kunnen aankopen

Klant heeft een pand aangekocht met 5 verhuurde appartementen. Zijn huisbankier wilde een beleggingsfinanciering verstrekken van maximaal 55% van de waarde. Klant vond deze bevoorschotting te laag en wilde op zoek naar een alternatief. Omdat dit tijd kostte en hij moest afnemen heeft hij gekozen voor een overbruggingsfinanciering van 3 maanden. Dit gaf hem de tijd om tegen goede voorwaarden op zoek te gaan naar een lange termijn financiering.

Zwolle
Bedrijfshal transformeren naar 12 nieuwe appartementen

Een bestaande relatie kocht een combinatiepand aan dat wij hebben gefinancierd. Op de begane grond bevonden zich bedrijfsruimtes en daarboven appartementen. Wij hebben 75% van de aankoopsom gefinancierd en 100% van de verbouwingskosten. Klant heeft de bedrijfsruimten getransformeerd naar appartementen en de bestaande appartementen opgeknapt. Na gereedkomen van het project zijn de appartementen verkocht.

Apeldoorn
Kantoorpand transformeren naar 26 appartementen

Onze klant, een ontwikkelaar met veel ervaring in het transformeren van commerciële panden naar woningen, hebben we geholpen door een financiering te verstrekken voor de aankoop van het pand. Nadat de vergunningen helemaal rond waren hebben we een bouwfinanciering verstrekt zodat de transformatie kon worden gerealiseerd. Nadat het project gereed is en volledig verhuurd wordt het verkocht aan een belegger.

Arnhem
Aankoop kantoor en transformatie naar 44 appartementen

Onze klant, een ervaren ontwikkelaar, had het kantoorpand reeds aangekocht met een financiering elders. Hij wilde het pand graag herfinancieren en tevens de verbouwing financieren. Omdat het kantoor getransformeerd mocht worden naar appartementen hebben we 75% van de aankoopsom gefinancierd en 100% van de bouwkosten. Nadat het project gereed is wordt het door middel van een beleggingsfinanciering geherfinancierd en aangehouden als belegging.

Amsterdam
Geld vrijmaken voor uitkoop zakenpartner


Een intermediair benaderde ons voor een overbruggingsfinanciering. Haar klant had snel geld nodig om een zakenpartner uit te kopen zodat zijn zoons in het bedrijf konden stappen. Samen met het intermediair hebben we de optimale oplossing voor de klant in kaart gebracht. Met een overbrugging van 9 maanden kon de klant zijn plannen realiseren en had hij voldoende tijd om de appartementen voor een goede prijs te verkopen.

Den Haag
Aankoop en transformatie naar appartementen

Een bestaande relatie heeft een pand aangekocht en wil een deel van de aankoopsom financieren. We hebben 47% van de aankoopsom gefinancierd en 100% van de verbouwingskosten. In het pand zijn 2 appartementen gerealiseerd die na gereedkomen zijn verkocht op de particuliere markt.

Den Haag
Aankoop en transformatie naar appartementen

Een bestaande relatie wist de hand te leggen op dit unieke pand. Klant wilde graag een deel van de aankoop en de volledige verbouwing naar 3 appartementen financieren. Door de lage bevoorschotting van 56% laag waren we in staat een extra scherpe rente aan te bieden. Bij verkoop van het eerste appartement is niet de volledige verkoopopbrengst afgelost op de lening zodat de klant liquiditeit had voor zijn volgende aankoop.

Wassenaar
Aankoop en verbouwing


Onze klant kreeg de mogelijkheid een verouderde jaren ’30 tussenwoning aan te kopen. Wij hebben hem geholpen met een aankoopfinanciering van 70% van de waarde en vervolgens ook 100% van de verbouwing gefinancierd. Met deze middelen is het pand zeer luxueus verbouwd met oa 3 badkamers. Na gereedkomen werd het pand binnen 2 weken succesvol verkocht waarna de financiering werd afgelost.

Amsterdam
Aankoop appartement en transformatie naar 3 appartementen

Een bestaande klant heeft een dubbel laags appartement aangekocht waarbij wij 75% van de aankoopsom hebben gefinancierd. Het object wordt verbouwd naar 3 appartementen en de bijbehorende verbouwingskosten worden volledig gefinancierd. Nadat de verbouwing is voltooid wordt het geheel geherfinancierd voor de lange termijn en aangehouden als belegging.

Vlijmen
Ontwikkeling 7 appartementen met commerciële units

Via een intermediair kwam de vraag of we een nieuwbouwproject konden financieren van woningen met op de begane commerciële ruimten. Gezien de goede locatie en de sterke vraag naar commerciële units in deze gemeente hebben we 50% gefinancierd voor de aankoop van de grond en 100% van de bouwkosten. Na gereedkomen van het project worden de commerciële units verkocht en een aantal appartementen als belegging aangehouden.

Amsterdam
Aankoop appartement en renovatie naar high-end

Via een intermediair kwam de vraag of wij de klant konden helpen met een aankoopfinanciering van een appartement om vervolgens te renoveren en door te verkopen. Gezien de goede locatie konden wij 75% van de aankoop en 100% van de verbouwing financieren. Na een korte verbouwperiode is het appartement succesvol verkocht. De klant heeft inmiddels een volgende financiering aangevraagd voor een vergelijkbaar project.

Steenwijk
Aankoop schoolgebouw en transformatie naar woningen

Dit schoolgebouw is door onze klant aangekocht met behulp van een financiering van 70% van de aankoopsom. De klant heeft het pand volledig verbouwd tot 9 zelfstandige woningen waarbij wij de volledige bouwkosten hebben gefinancierd. Nadat de verbouwing is afgerond zijn de woningen verkocht.