Snel. Duidelijk. Oplossingsgericht. Omdat we snappen wat vastgoed­ondernemers beweegt.

Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op ellenlange trajecten bij de financiering van uw project. En geen ontelbare hordes wilt nemen om vervolgens alsnog bij de laatste horde te struikelen. Snel schakelen is dan ook ons uitgangspunt. Voor ieder project zoeken wij dan ook de beste financieringsoplossing.

Al ruim 5 jaar. Daarmee zijn we een van de grondleggers in overbruggingsfinanciering in Nederland.

En inmiddels ook al jaren dé specialist in financiering voor verbouw, transformatie en nieuwbouw. Die autoriteit durven we inmiddels best te claimen. Want met al die ervaring die we hebben opgedaan, ook bij risicovollere projecten, voelen we precies aan wanneer een project veelbelovend is. En kennen we dus alleen een afdeling acceptatie.

“We kennen onze klanten en we bezoeken de projecten. Zo kunnen we écht meedenken in een plan. Met onze slagvaardige aanpak zorgen we voor de beste financiering.  Tegen een zeer scherpe rente en goede voorwaarden.”

John van Gerwen, CEO

Geen standaard toetsings­methoden maar gezond verstand

We zijn een snel en wendbaar team. Creatief in het zoeken naar een oplossing. Niet omdat we koste wat kost een project willen financieren. Maar omdat we denken in mogelijkheden. En een oplossing willen vinden. Noem ons een tikkeltje eigenwijs. Of eigengereid. Maar we kijken graag verder dan de standaard toetsing, protocollen, vinkjes en vakjes. We hebben aandacht voor elk project. Natuurlijk zijn we ook realistisch. En bovenal duidelijk en eerlijk. Dus zeggen we ook weleens ‘nee’. En kunnen dat dan ook uitstekend onderbouwen. Gaan we de samenwerking aan, dan zoeken we de slimste oplossing en de beste financiering. Snel en helder. Zodat u zonder vertraging en ergernissen kunt schakelen.

Ons team. Gewoon bijzonder professioneel.

We zijn teamplayers. Samen zetten we de schouders eronder en kijken we objectief naar elk project. We vinden het mooi om ondernemers te helpen hun projecten te realiseren. Samen in de wedstrijd te zitten. De beste oplossing te vinden. Dus zijn we als het moet ook ‘s avonds bereikbaar. Beantwoorden we ook in de weekenden uw vragen. Komen we bij elk project ook zelf even kijken. En we zijn er ook voor een second opinion. Als u al een ander financieringsvoorstel heeft waar u over twijfelt. Wij komen binnen een paar dagen met een antwoord.

Een voorliefde voor vastgoed

Onze mensen hebben hun sporen verdiend, zijn ondernemend, oplossingsgericht weten waar ze over praten én hebben een voorliefde voor vastgoed. Dat schakelt prettig en snel. We hebben korte lijnen en niet allerlei afdelingen met een mening. De besluiten nemen we dan ook zelf. Het levert de beste oplossingen op.