Sparren over een plan. Met échte experts. DCMF snapt gewoon hoe het werkt.

‘Zonder trage processen en een brei aan papierwerk naar een haalbaar plan met een gedegen financiering. Bij DCMF kan het. De adviseurs komen met slimme inzichten. En zijn bijzonder toegankelijk en professioneel.’

Creëren. Realiseren.

Geld of tijd kopen met een overbruggingsfinanciering. Omdat u een zakenpartner of familielid wilt uitkopen. Of een pand wilt aankopen, maar niet snel genoeg de financiering rond krijgt.

Wij slaan die brug. Door verder te kijken dan naar de casus alleen. Voorbij de risico’s en afvinklijstjes. Genuanceerd. We trekken samen op, luisteren naar uw verhaal, geven tips & tricks én denken in mogelijkheden. Zo helpen we u kansen om te zetten in steengoede projecten.

Wat u van ons mag verwachten:

  • Termsheet binnen twee dagen
  • Financiering binnen twee weken
  • Scherpe rente
  • LTV tot 75%
  • Gedeeltelijk commercieel gebruik toegestaan
  • Gedeeltelijke aflossing mogelijk
  • We schakelen snel en zijn altijd bereikbaar
  • We bieden alle mogelijke hulp en ondersteuning

Denkt u ook liever in mogelijkheden?

“Ik vind het opbouwen van goede relaties met onze klanten belangrijk. Als je weet wat je aan elkaar hebt, kun je samen effectief de deal sluiten.”
Martijn van Galen – Manager Sales

Bel met onze adviseurs: 020 719 7197
Start uw aanvraag

Met onze aanpak zetten we frustratie
om in positieve energie

Ook voor ons is ‘nee’ weleens een antwoord. Maar wij denken vooral in oplossingen en waardecreatie. Dus financieren we ook risicovollere, moeilijkere projecten. Tegen concurrerende tarieven.

Geen stropdassen of moeilijke brillen. Duidelijk. Snel. Betrouwbaar. En ondernemend. Zo doen we ons werk als de beste.

Gewoon en standaard zitten niet in ons pakket. Wij kijken eerlijk naar uw plan. En zorgen voor de beste oplossing voor elk goed project.

Van plan naar financiering in 5 stappen

Aanvraag

Wij bekijken uw aanvraag met onze kennis van de markt én de regio. En maken een berekening. U ontvangt binnen twee dagen een termsheet.

Termsheet

Hierin vindt u onze bevindingen, de hoogte van de financiering en de tarieven. En we geven aan welke documenten we minimaal van u nodig hebben.

Documentatie

We verzamelen de benodigde documenten. Van taxatierapport en bouwbegroting tot koopcontracten en eigendomsbewijs. En stellen vervolgens een offerte op.

Offerte

Papieren in orde? Dan maken we een definitieve offerte en zetten de handtekeningen. De stukken kunnen naar de notaris.

Gelden uitkeren

Na ondertekening bij de notaris, boeken we de gelden over. Deal gesloten. Tijd om door te pakken.

Plannen realiseren?

Start uw aanvraag

Van kansen naar
gerealiseerde projecten

Deventer
Overbrugging op een appartement

Via een intermediair kwam het verzoek bij ons binnen om voor de klant een overbrugging te regelen. De klant, een actieve vastgoedondernemer, had een onbelast appartement in bezit dat verhuurd was. Hij was bezig om 2 andere appartementen te verbouwen en had daarvoor wat extra geld nodig. Wij hebben een financiering van 75% verstrekt op het verhuurde appartement. Nadat de andere 2 appartementen gereed waren zijn ze verkocht en uit de opbrengst is onze lening afgelost.

Dordrecht
Overbrugging om snel te kunnen aankopen

Klant heeft een pand aangekocht met 5 verhuurde appartementen. Zijn huisbankier wilde een beleggingsfinanciering verstrekken van maximaal 55% van de waarde. Klant vond deze bevoorschotting te laag en wilde op zoek naar een alternatief. Omdat dit tijd kostte en hij moest afnemen heeft hij gekozen voor een overbruggingsfinanciering van 3 maanden. Dit gaf hem de tijd om tegen goede voorwaarden op zoek te gaan naar een lange termijn financiering.

Amsterdam
Geld vrijmaken voor uitkoop zakenpartner


Een intermediair benaderde ons voor een overbruggingsfinanciering. Haar klant had snel geld nodig om een zakenpartner uit te kopen zodat zijn zoons in het bedrijf konden stappen. Samen met het intermediair hebben we de optimale oplossing voor de klant in kaart gebracht. Met een overbrugging van 9 maanden kon de klant zijn plannen realiseren en had hij voldoende tijd om de appartementen voor een goede prijs te verkopen.

Antwoorden op
veelgestelde vragen

Verstrekken jullie ook beleggingsfinancieringen

Nee, wij verstrekken alleen leningen voor de korte termijn, vaak voor de duur van het project (verbouwing, renovatie, nieuwbouw, transformatie)

Financieren jullie alleen woningen

Voor ons is het van belang dat de eindbestemming wonen is. We kunnen dus bijvoorbeeld ook een kantoorpand financieren dat wordt verbouwd naar appartementen. Of andere typen vastgoed die naar wonen worden getransformeerd. Ook is het mogelijk om een combinatie van commercieel vastgoed en wonen te financieren. Het hoofdbestanddeel van het object moet dan wel wonen zijn.

Moeten de vergunningen rond zijn voor financieren

Het is niet noodzakelijk dat vergunningen al zijn verkregen voor financiering. Wel moet de bestemming van het pand dat wordt aangekocht wonen zijn. We kunnen dan de aankoop financieren en, nadat de vergunningen rond zijn, ook de verbouwing.

Kan ik meer financieren dan 75% van de waarde

De maximale verstrekking bedraagt 75% van de huidige waarde. Als er meer financiering nodig is kan dat door bijvoorbeeld financiering te verstrekken op andere onderpanden.

Kan iedereen een financiering aanvragen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ervaring hebben met beleggen of ontwikkelen van vastgoed. Als deze ervaring aanwezig is kan iemand bij ons een financiering aanvragen.

Waarom publiceren jullie geen vaste rente tarieven

Iedere financiering die wij verstrekken is maatwerk omdat geen enkel project hetzelfde is. Daarom kennen wij ook geen standaard tarief. Bovendien is het tarief afhankelijk van de looptijd, bevoorschotting en type vastgoed.

Financieren jullie op basis van de koopsom of de getaxeerde waarde

We financieren op basis van de laagste van deze twee waarde begrippen. Als het pand langer dan 1 jaar in bezit is kunnen we uitgaan van de actuele waarde.

Zijn jullie concurrenten van banken

Net zoals banken financieren wij vastgoed. Vaak zijn wij complementair aan banken omdat zij liever geen kortlopende vastgoed projecten financieren. Dat stuk pakken wij dan op en de herfinanciering kan dan door een bank worden gedaan.

Hoe lang duurt het om een lening af te sluiten bij DCMF

Als u beschikt over een recent taxatierapport van het object, dan kan de lening doorgaans binnen 1 tot 2 weken verstrekt worden.

Wat bedoelen jullie met “exit”

Omdat onze leningen een maximale looptijd hebben van 18 maanden dient bij de verstrekking al duidelijk te zijn hoe de lening straks wordt afgelost. Dit kan bijvoorbeeld door verkoop of door herfinanciering bij een bank. Deze aflossing noemen wij “exit”

Wat voor een bedragen financieren jullie

Onze leningen liggen tussen de EUR 100.000 en EUR 3.000.000. Hogere bedragen zijn mogelijk maar dat gebeurt dan altijd in overleg.

Financieren jullie door heel Nederland

Ja, wij sluiten geen gebieden uit en verstrekken leningen door heel Nederland

Zijn jullie een crowdfunder

Wij zijn geen crowdfunder. De funding voor DCMF komt van een aantal grote beleggingsfondsen.

Is DCMF een buitenlandse geldverstrekker

Wij zijn een volledig Nederlandse geldverstrekker die de afgelopen 5 jaar meer dan 1,2 mrd euro aan Nederlandse vastgoed aanvragen heeft behandeld. Inmiddels zijn meer dan 450 vastgoed projecten door DCMF gefinancierd.

Waar kan ik terecht met een klacht

Bij DCMF vinden we het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Bent u niet tevreden en heeft u een klacht, laat het ons dan weten. Mail uw klacht naar legal@dcmf.nl.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen tot een goede oplossing te komen.

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een ontvangstbevestiging. Wij streven ernaar om uw klacht binnen 4 weken te behandelen. Wij informeren u per e-mail over de afhandeling.

Heeft u toch nog een vraag?

Laat het ons weten. We komen snel met een antwoord. Zodat u vlot weer verder kunt.

Bel 020 719 7197

Vraag onze experts

Van creëren naar realiseren

Bel met onze adviseurs: 020 719 7197
Start uw aanvraagOnze experts