arrow_drop_up arrow_drop_down

Verbouwingsfinanciering nodig?

Financiering voor de aankoop en verbouwing van vastgoed

Verbouwingsfinanciering

Wanneer de gebruikssituatie van vastgoed wordt aangepast, is het vinden van een goede financiering niet altijd makkelijk. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de transformatie van een kantoorpand naar appartementen of het opsplitsen van een woning in meerdere wooneenheden.

Het krijgen van een financiering is bijvoorbeeld lastig omdat het pand moet worden aangekocht voordat het bestemmingsplan en/of de vergunningen helemaal rond zijn. Ook de financiering van een grote verbouwing ten opzichte van het aankoopbedrag kan problematisch zijn.

DCMF is gespecialiseerd in het financieren van projecten waarbij nog niet alle vergunningen rond zijn. Hierdoor kunnen wij de aankoop al in een vroeg stadium financieren. Als de vergunningen rond zijn, financieren wij ook de verbouwing.

 

null

"Met flexibele oplossingen realiseren we verbouwingsprojecten"

Nick Hennen

De voordelen van een verbouwingsfinanciering bij DCMF

Wil je een bestaand vastgoedobject verbouwen of transformeren? Met onze financiering stellen wij je in staat het object aan te kopen en de verbouwing te realiseren. De financiering is altijd op maat en we zoeken samen naar de beste oplossing.

  • Rentetarief vanaf 0,5% per maand.
  • Snel duidelijkheid; binnen enkele dagen al een termsheet met de beoogde financieringsstructuur en voorgenomen condities.
  • Snelle aankoop mogelijk omdat niet alle vergunningen nodig zijn.
  • Verbouwingen en transformaties realiseren die reguliere banken niet kunnen of willen doen.
  • Noodzakelijke financiering snel beschikbaar (soms zelfs binnen 1 week).
  • Een financiering die bij jou past door persoonlijk contact en maatwerk.
  • Snel antwoord op al je vragen door persoonlijk contact met onze mensen.

Financieringsproces

Termsheet

Wij stellen een termsheet op met alle informatie. Hierin vind je de hoogte van de financiering, de tarieven en de documenten die je moet aanleveren.

Documentatie

We verzamelen alle benodigde documenten zoals het taxatierapport, bouwbegroting, koopcontracten of eigendomsbewijs, etc. 

Offerte

De documenten worden beoordeeld door DCMF en bij akkoord stellen we een definitieve offerte op. Na ondertekening worden de notarisstukken opgemaakt.

Uitkeren gelden

Nadat de hypotheekakte bij de notaris is getekend, worden de gelden overgeboekt. Een bouwdepot wordt tijdens het project uitgekeerd.

Neem contact op

Ben je bezig met een verbouw project en heb je een financiering nodig? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken of dien direct een aanvraag in.
We gebruiken cookies