arrow_drop_up arrow_drop_down

Ondernemende marketeer gezocht

DCMF is financieringsplatform dat kortlopende vastgoedleningen verstrekt. Onze doelgroep zijn vastgoedondernemers die wij direct of via het intermediair van dienst zijn.

DCMF is tijdens de crisis gestart als een van de eerste partijen die leningen verstrekte op vastgoed. Met een deskundig en gespecialiseerd team zijn we in staat geweest een gezonde portefeuille op te bouwen en veel klanten te helpen met het realiseren van hun vastgoed plannen.


Online willen we sterk gaan groeien en dus hebben we jouw hulp nodig. Jij gaat aan de slag om via verschillende online kanalen klanten binnen te halen.

DCMF werkt met een klein team. Hierdoor is de communicatie erg makkelijk en heb je veel in te brengen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en met jouw skills heb je echt invloed.
Nick Hennen

Ben jij een ondernemende Marketeer die zijn/haar eigen pad wil bewandelen? DCMF is een succesvolle vastgoedfinancier die jou de ruimte en vrijheid geeft om het bedrijf naar the next level te brengen. Bij ons krijg je de kans om te laten zien wat je waard bent!

DCMF is  financier van vastgoedontwikkeling en overbruggingen. Wij zoeken samen met onze klanten en intermediair naar oplossingen hoe we een aanvraag wél kunnen financieren. Wij zoeken naar mogelijkheden. We zijn succesvol en ambitieus en willen doorgroeien. We zoeken een gedreven Marketeer die ons daarin ondersteunt en inspireert.

Het is een brede rol die je gaat vervullen. Strategisch maar ook hands-on. Je pakt dingen op die nodig zijn en denkt na over de toekomst. Je geeft mede vorm aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Je rol strekt zich uit over alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Je onderneemt. Je bepaalt de positionering en branding en stemt alles daar op af. Je organiseert events, schrijft blogs en artikelen. Je zorgt voor publiciteit, een sterke online presence  en lead generation.

Je bent dus een ondernemende marketeer die zelf écht iets wil neerzetten. Als dat je aanspreekt reageer dan snel!

Geïnteresseerd? Solliciteer direct

Neem bij vragen contact op of solliciteer direct.
We gebruiken cookies