arrow_drop_up arrow_drop_down

Overbruggingsfinanciering nodig?

Tijdelijke financiering voor het vrijmaken van geld of tijd

Overbruggingsfinanciering

Een overbruggingsfinanciering maakt het mogelijk om geld of tijd vrij te maken. Met een overbruggingsfinanciering kun je bijvoorbeeld de overwaarde op een bestaand pand of portefeuille gebruiken om een nieuw pand aan te kopen of een zakenpartner uit te kopen. Ook bij de aankoop van een pand waarvoor niet snel genoeg een passende financiering kan worden geregeld biedt een overbruggingsfinanciering uitkomst doordat je tijd koopt. 

Een financieringstraject dat snel en duidelijk is helpt in deze situaties. Door duidelijke voorwaarden en helderheid over wat wel en niet kan, kun jij slagvaardig handelen.

DCMF staat bekend om haar snelheid en duidelijkheid waardoor ondernemers weten waar ze aan toe zijn en hun positie kunnen bepalen. Hierdoor kunnen onze klanten vastgoedprojecten realiseren.

 


"Snelheid en duidelijkheid zijn belangrijke kernwaarden van DCMF"

Nick Hennen

De voordelen van een overbruggingsfinanciering bij DCMF

Heb je snel liquiditeit of een financiering nodig om iets aan te kopen? Met onze overbruggingsfinanciering stellen wij je in staat om snel te handelen. De financiering is altijd op maat en we zoeken samen naar de beste oplossing.

  • Rentetarief vanaf 0,5% per maand.
  • Vastgoedprojecten realiseren die reguliere banken niet kunnen of willen doen.
  • Noodzakelijke financiering snel beschikbaar (soms zelfs binnen 1 week).
  • We hebben persoonlijk contact en denken met je mee over de financieringsstructuur.
  • Binnen enkele dagen heb je een termsheet met de beoogde financieringsstructuur en voorgenomen condities.
  • DCMF is flexibel, niet alle vergunningen zijn nodig en bij het vrijmaken van liquiditeit is het bestedingsdoel vrij.
  • Snel antwoord op al je vragen door persoonlijk contact met onze mensen.

Financieringsproces

Termsheet

Wij stellen een termsheet op met alle informatie. Hierin vind je de hoogte van de financiering, de tarieven en de documenten die je moet aanleveren.

Documentatie

We verzamelen alle benodigde documenten zoals het taxatierapport, bouwbegroting, koopcontracten of eigendomsbewijs, etc. 

Offerte

De documenten worden beoordeeld door DCMF en bij akkoord stellen we een definitieve offerte op. Na ondertekening worden de notarisstukken opgemaakt.

Uitkeren gelden

Nadat de hypotheekakte bij de notaris is getekend, worden de gelden overgeboekt. Een bouwdepot wordt tijdens het project uitgekeerd.

Neem contact op

Heb je een overbruggingsfinanciering nodig? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken of dien direct een aanvraag in.
We gebruiken cookies