arrow_drop_up arrow_drop_down

Over DCMF

Jouw partner in vastgoedfinanciering

DCMF is een financier voor kortlopende vastgoedleningen. Onze doelgroep zijn vastgoedondernemers die wij direct of via het intermediair van dienst zijn. Wij zijn er niet voor consumenten.

DCMF is de eerste partij in de Nederlandse markt die zich specifiek richt op kortlopende financieringen op vastgoed. Met een deskundig en gespecialiseerd team hebben we veel klanten geholpen met het realiseren van hun vastgoed plannen.

We zijn snel, duidelijk en ondernemend.

Commercieel team DCMF

John van Gerwen

CEO

John is na zijn master's Bedrijfs Economie gestart in de financiële dienstverlening en heeft gewerkt bij banken, verzekeraars en intermediairs. Hier heeft hij in verschillende rollen en functies ruime kennis en ervaring opgedaan op het gebied van financieren en funding. Hiervoor werkte hij o.a. bij RNHB en NIBC waar hij verantwoordelijk was voor het financieren van woningen en commercieel vastgoed.

Nick Hennen

Business manager - regio Noord

Na het behalen van zijn Master’s degree heeft Nick binnen verschillende afdelingen van ABN AMRO Bank en ING veel ervaring opgedaan op het gebied van zakelijke- en vastgoedfinancieringen. Nick is een bevlogen persoon die uw financieringsvraagstuk graag oppakt.

Shaneel Gayadien

Business manager - regio West

Shaneel Gayadien heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zijn vastgoed carrière begon in 2005 bij de RNHB als Accountmanager en daarna als Intermediair. Na een aantal jaar internationale werkervaring opgedaan te hebben is Shaneel sinds 1 mei 2020 verbonden als Business Manager bij DCMF, waar hij zich vol passie inzet voor vastgoedfinancieringen.

Vacature business manager regio midden

Als business manager creëer je creatieve financieringsoplossingen en onderzoek je hoe financieren wel kan.

Onze diensten

Verbouwingsfinanciering

Met een verbouwingsfinanciering wordt de aankoop en transformatie van vastgoed naar woningen gefinancierd. 100% van de verbouwingskosten kan worden gefinancierd. We leveren maatwerk en financieren ook als de vergunningen nog niet rond zijn.

Nieuwbouw financiering

We stellen vastgoedondernemers en projectontwikkelaars in staat om nieuwbouw woningen en -appartementen te financieren. We financieren zowel de aankoop van de grond als de bouw. Samen met de ondernemer zoeken we naar de beste oplossing.

Overbruggingsfinanciering

Een overbruggingsfinanciering helpt om een tijdelijke periode te overbruggen. Dit type financiering wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het snel vrijmaken van liquiditeit of de aankoop van vastgoed met als doel doorverkoop na gereedkomen vergunningen.

Werken bij DCMF?

We gebruiken cookies