arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuwbouw financiering nodig?

Financiering voor zowel de aankoop van de grond alsook de ontwikkeling

Nieuwbouw financiering

Het financieren van nieuwbouw is bij veel geldverstrekkers lastig. Je financiert namelijk iets wat nog niet tastbaar is maar nog moet worden gerealiseerd. Daar zijn natuurlijk risico’s aan verbonden. Hierdoor haken veel geldverstrekkers af.

Het krijgen van een financiering wordt veel makkelijker wanneer de geldverstrekker kijkt naar de waardecreatie die plaatsvindt in plaats van enkel naar de risico's. 

DCMF heeft al jaren ervaring in dit specialistische werk om zo tot een maatwerk oplossing te komen. We denken mee met ondernemers. Hierdoor zijn al veel projecten succesvol uitgevoerd.

 

null

"Waardecreatie en risico's moeten in balans zijn"

John van Gerwen

De voordelen van een nieuwbouwfinanciering bij DCMF

Heb je een stuk bouwgrond gekocht waarop je woningen mag bouwen of kun je een pand kopen dat na sloop geschikt is voor een nieuwbouwproject? Met onze financiering maken wij het mogelijk het project te realiseren. De project financiering is altijd op maat en we zoeken samen naar de beste oplossing.

  • Rentetarief vanaf 0,5% per maand.
  • Snel duidelijkheid; binnen enkele dagen al een termsheet met de beoogde financieringsstructuur en voorgenomen condities.
  • Vastgoedprojecten realiseren die reguliere banken niet kunnen of willen doen.
  • Noodzakelijke financiering snel beschikbaar (soms zelfs binnen 1 week).
  • Een financiering die bij jou past door persoonlijk contact en maatwerk.
  • Snel antwoord op al je vragen door persoonlijk contact met onze mensen.
  • Flexibel door tijdens de bouw een lagere rente te rekenen.

Financieringsproces

Termsheet

Wij stellen een termsheet op met alle informatie. Hierin vind je de hoogte van de financiering, de tarieven en de documenten die je moet aanleveren.

Documentatie

We verzamelen alle benodigde documenten zoals het taxatierapport, bouwbegroting, koopcontracten of eigendomsbewijs, etc. 

Offerte

De documenten worden beoordeeld door DCMF en bij akkoord stellen we een definitieve offerte op. Na ondertekening worden de notarisstukken opgemaakt.

Uitkeren gelden

Nadat de hypotheekakte bij de notaris is getekend, worden de gelden overgeboekt. Een bouwdepot wordt tijdens het project uitgekeerd.

Neem contact op

Ben je bezig met een nieuwbouw project en heb je een financiering nodig? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken of dien direct een aanvraag in.

We gebruiken cookies