Samen kijken naar wat mogelijk is. Ook als er nog wat haken en ogen zijn.

Een traag proces, een ellenlange wachttijd. Om dan vervolgens een afwijzing te krijgen omdat er een vinkje niet klopt. Gelukkig kwam ik via een tussenpersoon bij DCMF uit. Een vlot traject, prettig schakelen en snel antwoord. Wat een verademing.

Zoek een adviseur

Aanvragen. Verhuren.

Vinkjes, vakjes, oneindige processen?

Frustrerend. En bovenal onnodig. Want bij de financiering van uw appartement of woning gaat het om gezond verstand. Eerlijk een plan bekijken. Risico’s inschatten. Om vervolgens een ‘ja’ te horen. Of soms een ‘nee’. Maar dan in ieder geval wel snel. Dat wilt u toch ook? En dat snappen we.

Een beleggingspand financieren?

Dat moet geen langdradig financieringsproces zijn. Zeker niet als het om een standaard verhuurhypotheek gaat. Als u een pand heeft gekocht wilt u dat zo snel mogelijk kunnen verhuren. Want leegstand is stilstand. Daarom schakelen we snel en kijken we vooral naar wat wél kan. En als het niet standaard is komen we met een creatief alternatief.

Meer over onze verhuurhypotheken

Snel, pragmatisch, bereikbaar en to the point

Snel samen  de aanvraag beoordelen

Denken in kansen en mogelijkheden

Binnen 1 dag een aanbieding

Financiering geregeld in twee weken

We kijken verder dan de standaard protocollen

Waarom werken we met adviseurs

Wij werken met een groep geselecteerde en deskundige adviseurs. Dat doen wij omdat zij goed op de hoogte zijn van de lokale situatie en omdat ze ons goed kennen. Ze dienen vaak aanvragen bij ons in en weten dus precies wat wel en niet kan. Zo houden we de snelheid in het proces. Ook helpen ze bij het zoeken naar oplossingen als de aanvraag niet standaard is.

Vertel mij meer

Kansen moet je zelf creëren
Ze realiseren doe je met DCMF

Uw ambities? Die maken we graag waar. Dus denken we niet in vakjes, vinkjes en protocollen, maar in kansen en mogelijkheden. Zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Zoek een adviseur